CS:GO Graffiti punika Mbalik

populer fitur graffiti Counter-Strike sing digunakake kanggo ninggalake tandha ing peta, disambi mungsuh, lan kadhangkala menghibur wong, wis digawa bali dening Valve kanggo Counter-Strike: koleksi Nyerang. Lan nalika ing iterasi sadurunge game fitur iki kasedhiya kanggo free lan bisa selaras, iki sprays anyar duwe sawetara pedoman. Lagi kasedhiya kanggo Advertisement saiki ing OPSkins.com

Ing angsuran Counter-Strike sadurungé, pemain punika kagungan akses kanggo nomer Unlimited biaya - saiki padha mung bisa duwe 50. Sawisé biaya migunakaken, pamuter kudu ndarbeni anyar gedhe-gedhe, dadi ing wangun tepak minggu ing-game dening peringkat munggah, liwat kothak graffiti sing bisa dituku, utawa dening mundhut graffiti individu saka OPSkins utawa liwat Uap Market.

versi liwat Counter-Strike diijini sampeyan nggawe graffiti adat karo sembarang gambar sing wanted saka web (uga bisa dadi R-dirating images) dening arep menyang folder ing file game lan pasting iku ana. Sampeyan bisa nambah animasi kanggo graffiti kanthi nggunakake file .jpg minangka gambar sumber lan yen server moderator utawa pamuter ora arep ndeleng wong, padha bisa mateni fitur lan isih bisa kanggo muter.

saiki, ana rong jinis pola graffiti kasedhiya: monochrome lan multi-colored. Pisanan sampeyan bisa ndarbeni minangka pangkat munggah gulung lan terakhir bisa angsal liwat tuku saka kothak graffiti. Bagéyan saka pangentukan saka dodolan kothak graffiti bakal pindhah menyang masyarakat seni konco pola, kang tegese padha bisa terus kanggo gawé karya anyar ing mangsa. Loro jinis pola bisa uga bakal perdagangan lan didol ing OPSkins utawa Uap Market.

Designs graffiti sing biasane adhedhasar designs stiker sadurunge ana, supaya kita bisa nganggep sing ing mangsa Valve bisa muter metu edition khusus turnamen graffiti. Apike cukup, salah siji saka pola graffiti nyata fitur kontrovèrsial tangisan desain Dawn kang wis diganti ing sasi amarga hak cipta; iku uga mung ternyata dadi salah siji saka sprays luwih larang ing pasar ing mangsa.

chrome_2016-10-07_12-40-24
Gambar duweni saka Valve
Pemain bisa nglengkapi minangka akeh pola lagi pengin lan padha bisa ngalih ing-game supaya minangka kanggo aplikasi pola beda ing saben semprotan, senajan padha mung bisa kanggo semprotan sapisan saben babak utawa saben 45 detik (whichever rawuh luwih cepet) lan graffiti bakal punika pitung menit ing lumahing Applied nganti lesah adoh. Miturut Valve: "Pemain bisa aplikasi graffiti sapisan saben babak, utawa saben 45 detik, whichever cekak. Njupuk matèni ing mode game adhedhasar babak-bakal ngidini pamuter kanggo aplikasi liyane graffiti. "

Lumahan ing peta ngendi graffiti bisa Applied bakal nampilake preview graffiti nalika pamuter nyoba kanggo semprotan ing wong. Yen lumahing ora nuduhake pratayang banjur pamuter ora bakal bisa kanggo Graffiti liwat.