CS:GO corétan téh Back

popular ciri corétan The counter-jurus nu dipaké pikeun ninggalkeun mark Anjeun dina peta, ngaganggu lawan, sarta kadangkala ngahibur eta, geus dibawa balik ku klep keur counter-jurus: global karasa. Jeung sedengkeun dina iterations saméméhna game fitur ieu sadia pikeun nu haratis sareng nu bisa ngaropéa, ieu sprays anyar boga sababaraha tungtunan. Maranéhanana geus sadia pikeun dijual ayeuna OPSkins.com

Dina installments counter-jurus saméméhna, pamuter miboga aksés ka nomer taya biaya - ayeuna maranéhanana ngan bisa boga 50. Sanggeus biaya nu dikonsumsi, pamuter bakal kudu acquire leuwih anyar, jadi dina wangun teundeun mingguan di-game ku ranking up, ngaliwatan buleud corétan nu bisa dibeuli, atawa ku purchasing hiji corétan individu ti OPSkins atawa ngaliwatan uap Market.

versi katukang counter-jurus diidinan Anjeun pikeun nyieun corétan adat jeung mana wae gambar nu rék ti wéb (maranehna malah bisa jadi R-dipeunteun gambar) ku akang ka polder dina payil kaulinan jeung pasting eta aya. Anjeun bisa nambahkeun animasi ka corétan ku make file .gif salaku gambar sumber jeung lamun server moderator atawa pamuter teu hayang nempo eta, maranéhanana bisa mareuman fitur jeung masih bisa ulin.

ayeuna, aya dua jenis pola corétan sadia: monochrome jeung multi-berwarna. Kahiji Anjeun bisa acquire salaku rank nepi teundeun jeung dimungkinkeun bisa kaala ngaliwatan meuli kotak corétan. Bagian tina earnings ti penjualan kotak corétan bakal indit ka masarakat seniman balik pola, nu hartina bisa terus ngahasilkeun karya anyar dina mangsa nu bakal datang. Boh rupa pola ogé bisa traded jeung dijual dina OPSkins atawa uap Market.

Nu desain corétan nu lolobana dumasar kana desain stiker saméméhna aya, jadi we bisa nganggap yén di mangsa nu bakal klep bisa gulung kaluar édisi husus pasanggiri corétan. cukup Lucuna, salah sahiji pola corétan sabenerna ciri nu kontroversial Howling desain Fajar nu kungsi jadi robah dina jaman baheula alatan ngalanggar hak cipta; eta bisa ngan ngahurungkeun kaluar jadi salah sahiji sprays leuwih mahal di pasar dina mangsa nu bakal datang.

chrome_2016-10-07_12-40-24
Image kahadean tina klep
Pamaén bisa digitus saloba pola sabab hayang jeung maranéhanana bisa pindah eta di-game ku kituna panawaran pola beda di unggal semprot, sanajan maranehna ngan sanggup pikeun menyemprot sakali unggal babak atawa unggal 45 detik (whichever asalna gancang) jeung corétan bakal lepas tujuh menit dina beungeut diterapkeun nepi ka fades jauh. Nurutkeun klep: "Pamaén bisa nerapkeun corétan sakali per buleud, atawa unggal 45 detik, whichever nyaéta pondok. Meunangkeun hiji sono dina mode game dumasar buleud-bakal ngidinan pamaén ka panawaran leuwih corétan. "

Surfaces dina peta mana corétan bisa dilarapkeun bakal mintonkeun hiji sawangan tina corétan lamun pamaén nyoba pikeun menyemprot dina eta. Lamun beungeut teu némbongkeun sawangan a tuluy pamuter moal bisa corétan leuwih eta.