Ngartekne


 Sunting Terjemahan
.CSGO MATCH BETTING

.

CSGO cocog totoan

BET ON AN kasil saka KANGAN IN Counter Strike:GLOBAL nyerang cocog lan entuk dhuwit recehan FOR PURCHASING tampilan IN CSGOFAST STORE.

sinau More

CSGO FAST cocog totoan

Nang ing kasil acara ing Counter Strike:Koleksi Nyerang cocog lan entuk dhuwit recehan kanggo mundhut saka tampilan ing Toko.



Apa iki?

Liwat widget iki sampeyan bisa nang ing kasil acara ing Counter Strike:Koleksi Nyerang cocog lan entuk dhuwit recehan kanggo mundhut saka tampilan ing Toko.

CSGO FAST cocog totoan

Carane ora iku bisa?

Pilih tim kang bakal menang ing pertandhingan ing pendapat, nemtokake sawetara dhuwit recehan sing wis siyap kanggo nang ing lan menang malah luwih dhuwit recehan, yen tim iki menang! Yen sampeyan guess menang tim, bali ing diselehake nang kanggo akun lan dhuwit recehan tambahan sesuai karo koefisien saiki ing awal match.

Apa “dhuwit recehan”?

Dhuwit - wis itungan game sing digunakake kanggo totoan ing dhuwit recehan acara bisa diijolke kanggo CS:GO tampilan ing Toko.
Ijolan tampilan Panjenengan worth saka $1 kanggo miwiti totoan lan ngedongkrak persediaan. Cukup klik tombol dhuwit recehan simpenan.

Carane bisa aku nyeleh totohan?

Supaya kanggo nyeleh totohan:
mlebu liwat Uap;
– pilih pertandhingan lan tim sing pengin nang ing;
– Nyetel jumlah nang (ora kurang saka 10), sing arep nang ing menang;
– konfirmasi nang lan menang!

Sing luwih dhuwur nang, liyane dhuwit recehan sing njaluk menang.

Bet Nrima finish ing 10 menit sawise wiwitan pertandhingan. Pitungan menang iku ing 10 menit sawise match iku liwat.

Carane akeh bisa aku menang?

Ing jumlah dhuwit recehan, sing bisa menang gumantung koefisien ing, kang fitur iki gumantung:
– jumlah kabeh pemain’ taruhan;
– jumlah Bets ing tim, kang wis menangaké;
– nomer dhuwit recehan diselehake sing;
– Komisi layanan (saka 0 nganti 7% saka total menang).

Sing luwih dhuwur nang, liyane dhuwit recehan sing njaluk menang.

Manggonke totohan sampeyan bisa ndeleng nomer kira-kira saka dhuwit recehan, sing bisa menang ing lapangan Award Potensi.

Iki nomer dhuwit recehan wis diwilang ing koefisien saiki lan bisa diganti dening awal match amarga pemain anyar’ nang.

Apa ora nomer ijo karo % ing pemblokiran karo tim?

Iki nomer tegese persentasi saka panganggo sing wis diselehake taruhan ing menang saka tim iki.

Apa koefisien lan carane ngerteni iku?

koefisien wis kasebut ing pemblokiran karo tim ing wangun saka multiplier orange. For example Fnatic x 1.80 tegese Duwe sijine 10000 dhuwit recehan ing tim iki sampeyan bakal nampa 18000 dhuwit recehan (yen koefisien ora diganti dening awal match).

Nalika sing dhuwit recehan menang ditambahaké?

Dhuwit recehan sing ditambahake ing mode otomatis sawise acara wis dijupuk Panggonan.

Apa mengkono kanggo totohan yen match wurung?

Yen match wurung utawa regu tim wis diganti, dhuwit recehan sing bali kanggo akun kanthi otomatis.