Strategy Fibonacci – Sastranegara CSGO Roulette Best

CSGO Roulette Fibonacci Strategy

cilik free kode bonus

The Fibonacci strategi roulette menarik amarga iku luwih aman saka liyane kayata Martingale nanging dont care iku kang luwih aman, ana isih potensial kanggo kanggo menang.

 

iku téori math prasaja ngendi sampeyan miwiti karo siji lan nambah nomer loro sadurungé bebarengan kanggo menehi nomer sabanjuré.

Ing bab apa sing Multiply nomer sing bisa ndeleng ngisor.

 

conto:

1 – 2 - 3 - 5 - 8 - 13 - 21 - 34 - 55 - 89 - 144 - 233

4 – 5 - 9 - 14 - 23 - 37 - 60 - 93 - 153 - 246 - 399 - 645

 

Iki banget pinter, nanging strategi beboyo. Kowé kudu nyoba metu!! 🙂