CSGO прелевање | бесплатни поени | ПРОМО БОНУС URL | Доверливи

CCSGO прелевање | бесплатни поени | ПРОМО БОНУС URL | Доверливи
Листа на речиси сите CS:GO обложување веб-сајтови. Coinflip, рулет, Fanstasy, џекпот, Генерал игри и многу други
Ние го сакаме CS: GO и ние го сакаме кожи. Исто така, знаеме дека ќе го направите, како и, тоа е причината зошто ние направивме овој веб-сајт! НА ЗАЕДНИЦАТА!
Овој сајт е создаден за луѓето кои сакаат возбуда на коцкање, но не ми се допаѓа “казино” стил на многу веб-сајтови, i.e. комисии, проценти за куќата и, всушност, депонирање ПРЕДМЕТИ.
Every person who choses to transfer some of his/her drops to active will be listed in the user table, во секој момент, без разлика логиран или не, тој / таа може да биде нападнат од страна на некој друг.
Напади работат на 50/50 можност систем, ќе имаат подеднаква шанса да победи како на лицето што го напаѓаат. Не може да изгубите повеќе од 50% на вашиот активен капки во еден напад.
Кога ќе победи / изгуби напад или одбрана на капки оди во или да излезеш од твојот Активни Капки , со цел да се задржи капки вашиот безбедно мора да ги пренесете на Статични Капки !
https://csgooverflow.com