CS:GO Графити се враќа

Популарниот Counter-strike графити функција која се користи за да оставите впечаток на мапите, одвлекува вниманието противници, а понекогаш и ги забавуваат, беше поднесен од страна на вентил за Counter-Strike: глобална Навредливи. И додека во претходната повторувања на играта на функција беше достапен за бесплатно и може да се изменуваат, овие нови спрејови има неколку насоки. Тие се достапни за продажба сега OPSkins.com

Во претходните Counter-strike рати, играчот имал пристап до неограничен број пријави - сега тие само може да има 50. По обвиненијата се конзумираат, играчот ќе мора да се здобијат со нови, било да е тоа во форма на капка неделна во играта од страна на ранг до, преку графити кутии кои може да се купат, или со купување на поединечни графити од OPSkins или преку пареа пазар.

Последните верзии на Counter-strike дозволено да креирате сопствени графити со било која слика што сакаше од интернет (тие можат да бидат Р-отценети слики) со одење во папка во досиејата на играта и вметнување таму. Можете да додадете анимација на графити со користење на .gif датотеки како на сликата на изворот и ако модератор на серверот или на играчот не сака да ги видите, тие би можеле да го исклучи функцијата и уште да биде во можност да игра.

сега, постојат два типа на графити модели на располагање: црно-бело и мулти-обоени. Првиот можете да се здобијат како се рангира пад, а вториот може да се добијат преку купување на графити кутија. Дел од приходите од продажбата на графити кутија ќе оди на заедницата на уметници зад моделите, што значи дека тие можат да продолжат да се произведе нова работа во иднина. И двата вида на модели исто така, може да се тргува и се продаваат на OPSkins или пареа на пазарот.

Графити дизајни се главно врз основа на претходно постоечките налепница дизајни, па ние може да се претпостави дека во иднина вентил може да се тркалаат специјално издание турнир графити. Интересно, еден од дадените графити шеми карактеристики контроверзниот завива Зора дизајн, кој мора да се промени во минатото, поради кршење на авторските права; тоа само може да испаднат да биде еден од поскапи спрејови на пазарот во иднина.

chrome_2016-10-07_12-40-24
Слика учтивост на вентил
Играчите можат да им овозможат на што поголем број модели како што сакаат и тие можат да ги префрлат во играта, па како да се применуваат на различен во секоја спреј, иако тие се во можност да спреј еднаш на секој круг или само 45 секунди (кое се случи побрзо) и графитот ќе трае седум минути од применетите површината додека не исчезнува. Според вентил: "Играчите можат да аплицираат графити еднаш во круг, или на секои 45 секунди, кој и да е пократок. Прв убие во режим на круг-базирана игра ќе им овозможи на играчот да се применуваат повеќе графити ".

Површини на карти, каде што графити може да се примени ќе се прикаже преглед на графити, кога играчот се обидува да спреј на нив. Ако површината не покажува преглед тогаш играчот нема да биде во можност да графити врз него.