SkinCrash – Бесплатни поени ЗАКОНИК

SkinCrash – Бесплатни поени ЗАКОНИК

Има 2% можност дека играта ќе престане да на 1.00 со сите играчи на губење на.
Може да се пресмета Вашите шанси за победа со користење на оваа формула:
(1-1/x)-2%
со x е мултипликатор Сакате да cashout на.
http://skincrash.com/

Код:CSGOBET