Cases3X – Pa pikë URL

Cases3X – Pa pikë URL

Ju keni hapur një milion raste në CS:GO dhe ëndërruar për një rënie të tmerrshme?
Cases2X – një shërbim i ri, ku rreziku do të shpërblehet. raste të ndryshme dhe koleksione, mundësi e përditshme për të fituar para në bilancin tuaj, Rasti hapja falas ose të lëkurës armë!
Rrota Fortune, giveaways, Promo-kodet dhe shumë më tepër vetëm në Cases2X.
http://cases3x.com