CSGO Overflow | PIKAT FALAS | PROMO BONUS URL | TRUSTED

CCSGO Overflow | PIKAT FALAS | PROMO BONUS URL | TRUSTED
Lista e gati të gjitha CS:GO bast faqet e internetit. Coinflip, ruletë, Fanstasy, çmim i parë, Dice Lojra dhe shumë të tjerë
Ne dashuri CS: GO dhe ne dashuri lëkurat. Ne gjithashtu e dimë se ju bëni, si dhe, kjo është arsyeja pse ne kemi bërë këtë faqe interneti! PËR KOMUNITETIN!
Kjo faqe e internetit është krijuar për njerëzit që e duan emocion e lojërave të fatit, por nuk më pëlqen “kazino” stilin e shumë vende, i.e. komisionet, për qind për shtëpinë dhe ARTIKUJT fakt depozitimit.
Every person who choses to transfer some of his/her drops to active will be listed in the user table, në çdo moment, nuk ka regjistruar rëndësi ose jo, ai / ajo mund të sulmohen nga dikush tjetër.
Sulmet punojnë në një 50/50 sistemi shans, ju keni mundësinë për të fituar NJËJTËN si personi sulmuar ju. Ju nuk mund të humbasë më shumë se 50% e pika tuaj aktive në një sulm.
Kur ju fitoni / humbni një sulm ose mbrojtje bie të shkojnë në ose të shkojnë jashtë Drops tuaj aktive , për të mbajtur pika tuaj të sigurt ju duhet të transferimin e tyre për Drops statike !
https://csgooverflow.com