CS:GO Graffiti është Back

Popullore Counter-Strike tipar mbishkrime që përdoret për të lënë shenjë tuaj në hartat, shkëpusin kundërshtarët, dhe nganjëherë zbavitem tyre, është rikthyer nga Valve për Counter-Strike: Global Offensive. Dhe ndërsa në iterations mëparshme të lojës tipar është në dispozicion për të lira dhe mund të personalizohet, këto sprays reja kanë disa udhëzime. They’re available for sale now on OPSkins.com

Në këste e mëparshme Counter-Strike, lojtari ka pasur qasje në një numër të pakufizuar të akuzave - tani ata mund të kenë 50. Pasi akuzat janë konsumuar, lojtar do të duhet për të blerë të reja, të jetë në formën e një rënie javore in-loje nga rangut deri, përmes kutive mbishkrime që mund të blihen, ose me blerjen e një mbishkrime individuale nga OPSkins ose nëpërmjet Tregut avulli.

versionet e fundit të Counter-Strike lejuar ju për të krijuar grafite me porosi me çdo imazh që ju të kërkuar nga web (ata mund edhe të jetë images R-vlerësuarat) duke shkuar në një dosje në dosje të lojës dhe pasting atë atje. Ju mund të shtoni animacion në mbishkrime duke përdorur një skedar .gif si imazhin e burimit dhe nëse moderator server apo lojtari nuk duan të shohin ato, ata mund të kthehet off funksion dhe të jenë ende në gjendje për të luajtur.

tani, ka dy lloje të modeleve mbishkrime në dispozicion: pikturë njëngjyrëshe dhe multi-colored. E parë që ju mund të marrë si një gradë deri rënie dhe kjo e fundit mund të përfitohet nëpërmjet blerjes së një kuti mbishkrime. Një pjesë e të ardhurave nga shitja e kuti mbishkrime do të shkojnë për komunitetin e artistëve pas modeleve, që do të thotë se ata mund të vazhdojnë të prodhojnë punë të reja në të ardhmen. Të dyja llojet e modeleve të mund të tregtohen dhe të shiten në OPSkins ose Tregun avulli.

Harton mbishkrime janë të bazuara kryesisht në dizajnet më parë ekzistuese afishe, kështu që ne mund të supozojmë se në të ardhmen mund të Valve hap edicion special turneu graffiti. mjaft interesante, një nga modelet aktuale mbishkrime karakteristika të diskutueshme Howling dizajni Dawn e cila duhej të ndryshohet në të kaluarën për shkak të copyright infringement; ajo mund vetëm të kthehet të jetë një nga sprays më të shtrenjtë në treg në të ardhmen.

chrome_2016-10-07_12-40-24
Image mirësjellje e Valve
Lojtaret mund të pajisur si shumë modele si ata dëshirojnë dhe ata mund të kaloni ato në lojë në mënyrë që të zbatojë një model të ndryshëm në çdo llak, edhe pse ata janë vetëm në gjendje për të llak një herë çdo raund ose çdo 45 sekonda (cilado qoftë më e shpejtë) dhe grafitet do të zgjasë shtatë minuta në sipërfaqe aplikuar deri sa të zbehet larg. Sipas Valve: "Lojtarët mund të aplikojnë grafite herë në raundin e, ose çdo 45 sekonda, cilado që është më e shkurtër. Getting një vrasin në një mënyrë loje të rrumbullakët me bazë do të lejojë lojtar për të aplikuar më shumë mbishkrime. "

Sipërfaqet në hartat ku mbishkrime mund të aplikohen do të shfaq një vrojtim i grafitit kur lojtari përpiqet të llak mbi ta. Nëse sipërfaqja nuk ka treguar një vrojtim atëherë lojtari nuk do të jetë në gjendje për mbishkrime mbi të.