CSGOCIRCLE – Roulette | CRASH | PROMO KODI BONUS CODE | TRUSTED

CSGOCIRCLE – Roulette | CRASH | PROMO KODI BONUS CODE | TRUSTED

Lista e gati të gjitha CS:GO bast faqet e internetit. Coinflip, ruletë, Fanstasy, çmim i parë, Dice Lojra dhe shumë të tjerë
CS:GO Circle është një vend ku ju mund të depozitojë Counter-Strike: Global fyese lëkurat në këmbim të monedhave në faqen e internetit.
Ju mund të vendosni baste me ato monedhave në lojë tonë të rrëzimit ose ruletë dhe të tërheqë përsëri në lëkurat në çdo kohë që ju dëshironi!
Mos harroni se këto monedha nuk kanë vlerë reale botërore.

http://csgocircle.com

PROMO KODI BONUS CODE:

CSGOBET