CSGORAFFL.ES – giveaways | TRUSTED

CSGORAFFL.ES – giveaways | TRUSTED
CSGORAFFL.ES - giveaways | TRUSTED
Këtu në csgoraffl.es, ju mund të marrin pjesë në Raffles pa CSGO dhe të fitojë lëkurat lirë dhe sende të tjera CSGO. Nuk ka asnjë depozitë e nevojshme. Fituesi i një lotari do të zgjidhet pasi të gjitha lojëra elektronike janë të mbushura duke përdorur një numër të rastit – e cila është nënshkruar digjitale dhe mund të verifikohet në random.org. Të gjitha biletat lotari janë për-lotari, dhe të gjitha shpërblimet (bashkuar grupit tonë me avull, etj) mund të kërkohet herë në lotari.
Ne sinqerisht shpresojmë që ju të gëzojnë qëndrimit tuaj në csgoraffl.es. Paç fat!

https://csgoraffl.es
PROMO KODI BONUS CODE:
cspromo